BALGÜÇ'te, Balıkesir Tanıtım Günleri toplantısı
Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Balıkesir İlini Tanıtma ve Güçlendirme Vakfı'nca (BALGÜÇ), Balıkesir Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen Tanıtım Günleri ile ilgili toplantıya katıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 02 Eylül 2014 - Salı 18:55
Güncelleme: 02 Eylül 2014 18:55
BALGÜÇ

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Balıkesir İlini Tanıtma ve Güçlendirme Vakfı’nca (BALGÜÇ), Balıkesir Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen Tanıtım Günleri ile ilgili toplantıya katıldı.
BALGÜÇ Mütevelli Heyet Başkanı Vali Ahmet Turhan’ın katıldığı toplantıda, BALGÜÇ Vakfı Genel Sekreteri Av. Tarık Erülgen, BALGÜÇ Vakfı yönetim kurulu üyeleri Av. Alp Kaan, İlhan Işık, Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, Ticaret Odası Meclis Üyesi Kerem Kırımlı ve Balıkesir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tanıtım Günleri Koordinatörü Prof. Dr. Abdullah Soykan yer aldı.
İstanbul Feshanede 11-14 Eylül tarihleri arasından düzenlenecek olan 2. Balıkesir Tanıtım Günleri’nin ilkinden çok daha başarılı ve kapsamlı gerçekleştirileceğini toplantıda anlatan Vali Turhan, “ Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA), Büyükşehir, Altıeylül ve Karesi Belediyeleri, Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası tarafından oluşturulan bütçe ve sağlayacakları destek ile tanıtım günleri bu yıl çok daha renkli geçecek” diye konuştu.
Toplantıda Balıkesir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tanıtım Günleri Koordinatörü Prof. Dr. Abdullah Soykan stantlar hakkında bilgi verirken, BALGÜÇ Vakfı Genel Sekreteri Av. Tarık Erülgen tanıtım TIR’ı ile ilgili çalışmaları aktardı.

  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.4 ° / 12.2 ° false
1

100 yaşındaki hayırsever Hacı Ahmet Gemici

2

Erdek sahilinde kasım ayında deniz keyfi

3

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

4

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

5

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

6

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

7

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI